Vi bjuder dig välkommen till dagliga aktiviteter som bland annat föreläsningar, workshops, utförsäljning och café.

Du kan prova på mindfulness i rörelse, meditation, yoga eller hur du kan använda övningarna i empatiboken. Ta chansen och kom på vårt boksläpp – vi ger ut vår första bok: Empati – det som håller samman världen, av kända författare som Jesper Juul och Peter Høeg.


Eller så kommer du bara förbi och tar en kopp kaffe med hembakat ekologiskt fika i trädgården. Vi öppnar vår stora prunkande trädgård för visning. Där kan du även fynda bland över 1 ton bergkristaller, rosenkvarts, fossiler och många andra stenar, mineraler och kristaller.

Du kommer att hitta ett detaljerat program på vår hemsida när det närmar sig.

Gilla oss på Facebook, så håller vi dig uppdaterad!


Fabricius Resurs AB är ett familjeföretag med förlag & utbildningsverksamhet. Vår affärsidé bygger på att bidra till mänsklig och social utveckling, genom att förmedla kunskap, erfarenheter och inspiration inom områdena: Integration, Personlig och professionell kapacitetsuppbyggnad samt Meditation. Just nu arbetar vi på bred front för att bygga upp företaget. Flera spännande boktitlar håller på att översättas, kurser och utbildningar planeras inför hösten och företagets fastighet håller på att byggas om till kursgård. 


 


Fabricius Resurs AB

Ulriksfors 435

833 93 Strömsund

Öppet tider under

Sinnenas Väg 11-17

0730-78 68 22

info@fabriciusresurs.se

www.fabriciusresurs.se

www.facebook.com/fabriciusresurs

Välkommen till oss i Ulriksfors